ViewSonic VX2718-2KPC-MHD Un monitor de gaming entry-level

Monitor-ViewSonic-VX2718-2KPC-MHD-780x470

Monitor gaming – vine o vreme când simți nevoia să schimbi peisajul și să începi să lucrezi și să te joci pe un nou monitor. În cazul de față, vorbim despre un model interesant, pe numele din buletin ViewSonic VX2718-2KPC-MHD. Nu vă lăsați descurajați de această denumire alambicată, căci din ea nu trebuie să rețineți decât două lucruri: că este un monitor de 27 de inci cu rezoluție 2K. Gata, am terminat review-ul.

Sau nu, pentru că mă simt dator să trec în revistă specificațiile acestuia. Și, similar micului VG1655 care încă mă slujește stoic, acest VX2718 este un prieten potrivit pentru joacă și lucru. Înainte să începem, haideți să aruncăm o listă peste detaliile tehnice ale noului monitor ViewSonic.

Avem în față un panou 2K impresionant, cu o rată de refresh de 165Hz care îi conferă acel sweet spot dintre o experiență foarte smooth și evitarea riscului de a ți se face rău din cauza motion sickness-ului la rate de împrospătare mai ridicate. Vom trece și la aceste detalii, alături de construcție, culori și luminozitate, dar n-ar strica să listăm și celelalte caracteristici generale ale lui ViewSonic VX2718.

Caracteristici-cheie:

  • Conectori: 1x jack audio 3.5mm; 2x HDMI 2.0; 1x Display Port;
  • Audio: 2x difuzoare de câte 2W;
  • Dimensiuni (mm, cu tot cu suport): 611 x 475 x 225;
  • Compatibilitate cu suport VESA 75 x 75 mm;
  • Greutate: 3.9kg;
  • Panou dotat cu Anti-Glare.

Construcție și design

Încă de la început ești întâmpinat de un design simplu al unui monitor curbat, acompaniat de un suport la fel de simplu și lipsit de orice detaliu neimportant. Doar că inculpatul suferă de ceea ce îmi pare o construcție precară din plastic, iar asta nu denotă deloc un simț robust, ci subliniază o oarece fragilitate. Probabil acesta este un compromis pentru greutatea redusă a întregului ansamblu, de circa 4 kilograme. O valoare satisfacatoare în vremuri în care tot mai multe monitoare se îngrașă și vin cu stative din ce în ce mai masive.

#zonait