Windows 11 o sa primeasca un update vizual la task manager

Task-Manager-Design-Nou-Windows-11

Windows 11 a introdus un design fresh care se potrivește mai bine cu trendurile actuale. Chiar dacă multe elemente au fost schimbate, încă există softuri care au rămas neatinse. Printre acestea regăsim și Task Manager, dar vechea sa interfață nu va mai dăinui mult, întrucât Microsoft se pregătește să îi ofere un nou design.

Chiar dacă nu a fost anunțat în mod oficial, noul design a fost descoperit de un inginer care se juca cu o versiune Preview Build de Windows 11. Acesta nu a stat pe gânduri și a postat o imagine cu noul Task Manager pe un grup de Discord. Din spusele acestuia, interfața este în stadiu de testare: „Este o funcție ascunsă a noului build, dar momentan totul este stricat.

În noua interfață, categoriile au fost mutate în partea stângă, iar informațiile despre consumul per componentă este afișat în zona superioară. Noul Task Manager pare să împrumute elemente de aspect de la aplicația de setări, astfel se integrează perfect în limbajul de design al sistemului de operare. Un astfel de refresh este bine-venit, mai ales că aspectul aplicației nu a mai fost modificat de la Windows 8 încoace, acela marcând primul redesign de la introducerea sa în Windows NT 4.0.

Task Manager este doar una dintre aplicațiile care primesc atenție extra din partea Microsoft. Compania vrea să reîmprospăteze interfețele softurilor incluse în Windows 11 și în trecut am mai vorbit despre un nou Notepad, iar informațiile că un nou Media Player ar fi în dezvoltare.

#zonait