Servicii Web & Graphic Design

Servicii Web

Facem tot posibilul pentru a va oferi servicii de calitate la un pret bun.

Landing Page Artemir

Creare Landing Page

Landing page se poate traduce ca "pagină de destinație" - prima pagină pe care „aterizează” un utilizator din exterior, atras pe site în cadrul anumitor acțiuni de marketing.

Site-prezentare Artemir.ro

Creare Site de Prezentare

Un site web trebuie să arate bine, să fie original și să aducă vânzări. Designerii noștri bifează toate aceste cerințe de business.

Magazin online Artemir

Creare Magazin online

În Ecommerce, toate încep cu un magazin construit corect. Te putem ajuta. Dezvoltăm magazine online folosind WordPress Woocommerce.

Mentenanta website Artemir

Optimizare SEO

Un site web bine optimizat face diferenta dintre o companie de succes si una mediocra. Oferim performanta pentru o experienta de navigare cat mai placuta.

Promovare si Campanii Google Ads Artemir

Promovare Google

Oferim acest serviciu prin care crestem considerabil numarul de click-uri, vizitatori si vanzari pe orice tip de site web.

Mentenanta website Artemir

Mentenanta Site

Mentenanta web este procesul prin care acesta trece pentru a garanta pastrarea celor mai inalte performante de viteza, optimizare si pentru o navigare cat mai placuta.

Servicii Design Grafic

Ofera-i afacerii tale cel mai placut aspect pentru a obtine performante maxime.

Design Grafic Etichete produse Artemir

Etichete Produse

Un produs de succes ramane in mintea clientului in primul rand prin aspectul etichetei pe care acesta o prezinta. Oferim un design premium si placut.

Creare logo Artemir.ro

Realizare Logo

Un logo preofesional este un detaliu demn de luat in calcul pentru toate companiile indiferent de marime. Orice afacere are nevoie de un logo profesional care sa o defineasca.

Creare carti de vizita Artemir

Carti de Vizita

O carte de vizită este mai mult decât un mijloc rapid de a schimba informații cu alte persoane. Aceasta are rolul de a stabili legături profesionale într-un mod formal și prin contact real.

Editare foto video Artemir

Edit Foto & Video

Editarea este un proces considerat esential pentru a produce reclame profesionale si elemente de prezentare catre public.

Creare flyer Artemir

Flyere

Scurta prezentare pentru un eveniment sau un servicu poate face o diferenta enorma cand vorbim despre publicitate directa.

Design Grafic Etichete produse Artemir

Content Prezentare

Oferim si alte servicii grafici precum realizarea de invitatii, meniuri pentru restanurant, coduri QR personalizate sau elemente 3D.

Intrebari frecvente

Un site web poate sa inceapa de la 700 – 800 de lei si poate ajunge la ordinul miilor de lei pentru un design personalizat, interactiv, responsive si cu un numar mare de pagini. 

Cand vorbim de costuri, vorbim si despre nivelul de personalizare si numarul de pagini pe care le regasim pe un site. 

Serviciile de hosting permit unui site sa se situeze online. Pentru ca site-ul tau sa fie vizibil online altor utilizatori, acesta trebuie sa fie situat pe un server.

Prin domeniu descriem identitatea site-ului tau in mediul online. Domeniile sunt unice si sunt detinute de o singura persoana.
Acestea sunt de mai multe tipuri dar pentru companiile ce activeaza pe piata din Romania recomandam domeniile .ro.

Noile normative europene in privinta protectiei datelor impun ca toate site-urile sa fie conforme din punct GDPR.

Un important factor privind protectia datelor este securizarea site-ului cu ajutorului protocolului HTTPS. Reprezintă protocolul HTTP încapsulat într-un flux SSL/TLS care criptează datele transmise de la un browser web la un server web, cu scopul de a se oferi o identificare criptată și sigură la server.

Artemir-servicii-webdesign Logo