7 moduri de a promova un nou site web pentru a obține trafic real

Promovare site web

Site-ul dvs. este baza dvs., locul in care va puteti stabili o prezenta pentru afacerea dvs. si va puteti conecta cu potentialii clienti. Cu cat mai multi oameni va viziteaza site-ul, cu atat mai multe sanse aveti de a realiza vanzari sau de a obtine clienti potentiali. Asa ca este important sa promovati acel site web!

Utilizati social media

Puteti utiliza social media pentru a va promova site-ul web, pentru a genera clienti potentiali si pentru a construi o comunitate.

  • Promovati: Social media este un loc excelent pentru a da de veste despre noul continut pe care l-ati incorporat in site-ul dvs. sau despre un eveniment pe care il gazduiti pe site-ul dvs. Impartasiti noutatile cu publicul dvs. si rugati-i sa le impartaseasca si ei cu prietenii lor.
  • Generati clienti potentiali: Folositi social media ca o oportunitate pentru a contacta prin e-mailuri la rece, creand audiente personalizate de la persoane carora le plac anumite pagini pe Facebook sau care urmaresc anumite conturi pe Twitter. Veti putea sa vizati acesti utilizatori in mod specific cu anunturi care pot ajuta la cresterea implicarii cu brandul dvs. si sa conduceti lead-urile inapoi pe site prin butoane CTA care le cer oamenilor sa mearga sa viziteze site-ul direct din feed-ul lor.
  • Construiti o comunitate: Daca aveti suficienti adepti pe Instagram (sau pe orice alta platforma), atunci luati in considerare utilizarea acesteia ca modalitate de a va conecta cu acesti fani in timp real, in timp ce acestia parcurg feed-urile lor – o forma de implicare mai autentica decat simpla postare de link-uri peste tot!

Creati o retea cu alte site-uri web

Comentati pe alte bloguri si cereti un link catre site-ul dumneavoastra.

  • De asemenea, puteti sa le distribuiti continutul pe retelele de socializare sau sa il redati pe blog, daca aveti propriul blog.
  • Daca sunt dispusi, intrebati-i daca ar lua vreodata in considerare posibilitatea de a crea un link catre continutul dvs. de pe pagina lor de start.

Utilizati cautarea platita

Cautarea platita este o modalitate excelenta de a directiona traficul catre site-ul dvs. web. Este, de asemenea, o modalitate eficienta de a atrage oameni interesati de ceea ce aveti de oferit si gata sa cumpere. Puteti utiliza publicitatea de cautare platita pe o varietate de platforme, inclusiv Google si Bing. Desi poate fi costisitoare daca nu este facuta corect, este una dintre cele mai puternice modalitati prin care intreprinderile mici isi pot promova site-urile web si genera venituri.

Marketing prin e-mail

Marketingul prin e-mail este o alta modalitate excelenta de a ajunge la un public larg. Puteti utiliza marketingul prin e-mail pentru a va promova site-ul web sau orice alta afacere. Cheia este sa va asigurati ca va adresati persoanelor potrivite si ca le oferiti ceva ce isi doresc. Daca aveti o lista de e-mail a persoanelor care sunt interesate de ceea ce aveti de oferit, atunci va este usor sa trimiteti oferte si mesaje care sa fie de interes pentru ele. Marketingul prin e-mail permite, de asemenea, clientilor care, in mod normal, nu ar putea avea acces direct de pe site-ul web, poate din cauza faptului ca nu se afla la o distanta de conducere sau nu au acces adecvat la internet acolo unde locuiesc (ganditi-va la zonele rurale).

In plus, daca cineva si-a dat deja adresa de e-mail cu o ancheta initiala despre produsul/serviciul dvs. sau dupa ce a cumparat ceva de la compania dvs. prin telefon sau prin catalogul de comanda prin posta (ceea ce multi oameni inca mai fac), atunci mentinerea acestor persoane la curent cu noile evolutii legate direct de viata lor prin actualizari regulate prin e-mail ar putea insemna lucruri mari atunci cand vine din nou momentul in care este nevoie de urmarirea serviciului.”

Google My Business (GMB)

Google My Business (GMB) este un serviciu gratuit care va ajuta sa va promovati afacerea online. Acesta va permite sa va adaugati afacerea la Google Maps, Google Search, Google Reviews si chiar la noua retea sociala numita Google+.

O modalitate de a va promova site-ul web este sa il revendicati ca lista oficiala in GMB. Acest lucru ii va ajuta pe clienti sa va gaseasca atunci cand cauta afaceri ca a dumneavoastra pe Google sau pe orice alt motor de cautare.

Daca nu v-ati revendicat inca afacerea, urmati acesti pasi:

  • Accesati https://www.google.com/business/ si asigurati-va ca tara in care locuiti este selectata in coltul din dreapta sus al ecranului. Apoi faceti clic pe butonul “Get Started” din coltul din stanga jos al ecranului, langa imaginea logo-ului, daca butonul “Get Started” nu apare automat dupa selectarea tarii prima data.2) Veti vedea o pagina in care sunt listate toate afacerile deja inregistrate in GMB, cu imaginile lor (daca sunt disponibile), detalii despre adresa etc., derulati in jos pana cand exista un link care spune “Want To Get Found Online? Adauga-ti afacerea”. Faceti clic pe acest link si urmati instructiunile oferite de asistentul GMB pana cand terminati de adaugat detalii despre firma dumneavoastra, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon etc., apoi faceti clic pe butonul de salvare a modificarilor din apropierea coltului din dreapta jos, dupa ce ati terminat de adaugat aceste detalii.3) Dupa salvarea modificarilor facute anterior, derulati din nou in jos pana cand exista un alt link care spune “Claim This Business”, faceti clic pe acest link si urmati instructiunile oferite de asistent pana cand ati terminat de revendicat proprietatea asupra contului creat anterior.4) Dupa ce ati revendicat proprietatea asupra contului creat anterior urcati din nou in sus pana cand exista un alt link care spune “Manage Your Page” (Gestionati pagina dvs.); faceti clic pe acest link si introduceti parola asociata cu adresa de e-mail utilizata in timpul pasului 2 de mai sus (aceasta parola trebuie sa fie diferita de cea utilizata la crearea profilului). 5) Acum veti vedea tabloul de bord care include optiuni precum Service Area Map (Harta zonei de servicii) – unde utilizatorii pot vedea cat de departe de ei vor veni inainte de a decide daca doresc sa viziteze site-ul sau

Publicitate specifica site-ului web

Publicitate specifica site-ului.

Scopul principal al unui site web este de a face ca spectatorii sa vada paginile sale, astfel incat este logic ca publicitatea sa fie folosita pentru a va promova site-ul. O modalitate obisnuita de a face acest lucru este adaugarea unei unitati publicitare in partea de sus sau de jos a unei pagini, care va aparea numai daca un utilizator vizualizeaza pagina respectiva. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la risipirea banilor pe reclame care nu vor fi vazute de oricine viziteaza alte parti ale site-ului dvs. web, dar inseamna, de asemenea, ca s-ar putea sa nu obtineti atat de multa expunere din partea vizitatorilor care nu sunt interesati sa vada ce aveti disponibil.

Puteti promova un site web in multe moduri gratuite, chiar daca dispuneti de un buget mic

Puteti promova un site web in multe moduri gratuite, chiar daca aveti un buget mic.

Va puteti promova site-ul web pe platformele de socializare, cum ar fi Facebook si Twitter. Este suficient sa va creati un cont si sa incepeti sa postati actualizari despre ceea ce se intampla pe site, de la adaugarea de noi produse la articole care prezinta interes pentru persoanele care viziteaza site-ul in mod regulat. Veti incepe sa vedeti mai mult trafic pe masura ce oamenii vad ce postati si incep sa dea click pentru a verifica ei insisi continutul!

Concluzie

Puteti sa va promovati site-ul web in multe moduri diferite, dar cel mai important lucru de retinut este ca trebuie sa fiti intotdeauna creativ. Continuati sa incercati lucruri diferite pana cand gasiti ceva care sa functioneze pentru dumneavoastra!

1 thought on “7 moduri de a promova un nou site web pentru a obține trafic real”

  1. Pingback: 7 moduri de a va promova afacerea online pe Tiktok - Artemir 🔥

Comments are closed.