Ce este identitatea vizuala si de ce este importanta

identitatea vivuala

Identitatea vizuala a unei companii este designul grafic al logo-ului si al altor elemente vizuale care reprezinta marca.
Scopul unei identitati vizuale este de a crea o imagine in mintea consumatorilor, care ii va ajuta sa recunoasca marca dumneavoastra si sa actioneze in consecinta (sa cumpere produsul).

Identitatea vizuala este designul grafic al logo-ului unei companii

Identitatea vizuala reprezinta designul grafic al logo-ului si al altor elemente vizuale care reprezinta marca unei companii.

O Identitate vizuala este designul grafic al logo-ului unei companii si al altor elemente vizuale care reprezinta marca acesteia.

logo identitate vizuala

Fiecare element al unei identitati vizuale este analizat cu atentie

Fiecare element al unei identitati vizuale este analizat cu atentie, de la culorile folosite pana la fontul si caracterele alese pentru fiecare logo sau semn.

Culorile sunt adesea folosite ca parte a identitatii unei marci. De fapt, ele pot fi chiar marca inregistrata, cum ar fi culoarea rosie a Coca-Cola (care se numeste de fapt “Coca-Cola Red”).

Fonturile si caracterele tipografice sunt, de asemenea, elemente importante in crearea unei identitati vizuale – de exemplu, toate produsele Apple folosesc Helvetica Neue ca font principal pentru textul de pe ambalajele lor.

Logo-urile sunt un alt aspect important al identitatii vizuale a oricarei companii; aceste logo-uri contin adesea simboluri care reprezinta ceva despre compania sau produsul vandut de aceasta (de exemplu, simbolul Nike swoosh).
Logo-urile pot aparea oriunde, de la site-uri web la panouri publicitare care anunta produsele sau serviciile oferite de intreprinderile din oras!

O identitate vizuala reusita ii va ajuta pe consumatori sa faca o conexiune emotionala cu produsele sau serviciile

Identitatea vizuala a marcii dumneavoastra este fundatia pe care se construiesc toate materialele de marketing.
Este important sa creati un brand unic si usor de recunoscut, cu care consumatorii sa se identifice cu usurinta, precum si sa insuflati o conexiune emotionala cu produsele sau serviciile sale.

O identitate vizuala de succes va ajuta consumatorii sa va recunoasca marca, sa stabileasca o conexiune emotionala cu produsele sau serviciile sale si ii va determina sa actioneze in consecinta (sa cumpere produsul).

Folosirea unor indicii vizuale, cum ar fi logo-urile, culorile si fonturile, ajuta la comunicarea acestui mesaj in mod consecvent in toate punctele de contact, inclusiv pe panourile de semnalizare, cartile de vizita, brosurile si site-urile web etc., astfel incat sa construiti increderea in oferta de produse sau servicii in timp.

Cum sa creezi un logo Artemir

O modalitate prin care o companie reuseste acest lucru este sa prezinte un logo care este memorabil si usor de recunoscut

Un logo este o reprezentare vizuala a unei marci care ii ajuta pe consumatori sa identifice compania, produsul sau serviciul. Un logo ar trebui sa fie memorabil si sa fie recunoscut ca apartinand acestora. Logo-urile ar trebui sa fie simple, unice, scalabile si atemporale prin natura lor.

Indicii vizuali sunt utilizati in materialele de branding

Indicii vizuali sunt, de asemenea, utilizati in materialele de branding, cum ar fi indicatoarele, cartile de vizita, brosurile si site-urile web.

Aceste elemente vizuale ii ajuta pe consumatori sa va recunoasca marca si sa creeze o legatura emotionala cu produsele sau serviciile dumneavoastra.

O identitate vizuala reusita ii ajuta pe consumatori sa va recunoasca marca

Identitatea vizuala reprezinta designul grafic al logo-ului si al altor elemente vizuale care reprezinta marca unei companii.

Logo-ul poate fi folosit in multe moduri pentru a ajuta consumatorii sa va recunoasca marca, inclusiv pe ambalajele produselor, pe cartile de vizita, pe site-urile web, pe indicatoare si multe altele.

Cel mai important element al identitatii vizuale este logo-ul in sine; acesta ar trebui sa fie unic si suficient de memorabil pentru ca oamenii sa il recunoasca instantaneu, astfel incat clientii sa stie cine sunteti atunci cand il vad.

Concluzie

Identitatea vizuala este o parte importanta a brandingului. Aceasta ii ajuta pe consumatori sa va recunoasca marca si sa stabileasca o legatura emotionala cu produsele sau serviciile dumneavoastra. O identitate vizuala de succes ii va determina pe acestia sa actioneze in consecinta (sa cumpere produsul).