Ghidul in 7 pasi pentru crearea unui logo

Cum sa creezi un logo Artemir

Stiu ca realizarea unui logo poate fi intimidanta, dar nu este atat de greu pe cat crezi. De aceea, am creat acest ghid pentru ca tu sa poti crea cu usurinta unul fara sa ai probleme pe parcurs. Asa ca haideti sa incepem!

Un logo este o parte cruciala pentru majoritatea intreprinderilor

Un logo este un element esential pentru majoritatea intreprinderilor. Reprezinta ceea ce reprezinta afacerea dvs. si este primul lucru pe care oamenii il vad atunci cand va viziteaza site-ul sau magazinul. Trebuie sa fie simplu, usor de retinut si sa reflecte ceea ce reprezinta marca dumneavoastra.

pasii necesari pentru a crea un logo

Aveti nevoie de un logo pentru afacerea dumneavoastra. Puteti crea unul folosind programe de grafica vectoriala, cum ar fi Adobe Illustrator sau CorelDRAW.

Va trebui sa testati logo-ul pe diferite fundaluri si in diferite conditii de iluminare. Daca totul arata bine, atunci este gata de utilizare!

In primul rand, trebuie sa va ganditi la o idee care poate deveni logo-ul dumneavoastra

  • Decideti un nume
  • Asigurati-va ca este usor de citit si de inteles (acest lucru este important).
  • Evitati sa folositi prea multe culori (deoarece acest lucru il va face sa para dezordonat)

trebuie sa o creati prin intermediul unui software de grafica vectoriala

Odata ce v-ati gandit la o idee care poate deveni un logo, trebuie sa o creati cu ajutorul unui software de grafica vectoriala. Software-ul de grafica vectoriala este un software care va permite sa creati forme si linii. Formele si liniile se numesc vectori.

Grafica vectoriala este grozava, deoarece va permite sa mariti sau micsorati dimensiunea lucrurilor fara a pierde din calitate. De asemenea, arata bine atunci cand sunt tiparite in alb-negru, cum ar fi pe carti de vizita si brosuri!

trebuie sa o testati pe diferite fundaluri si in diferite conditii de iluminare

Aveti o prima schita de logo. Acum trebuie sa il testati pe diferite fundaluri si in diferite conditii de iluminare. Acesta trebuie sa fie lizibil in toate situatiile, indiferent daca este imprimat pe fundaluri intunecate sau luminoase, sau pe timp de noapte.

Daca totul arata bine, atunci logo-ul tau este gata de utilizare

Daca totul arata bine, atunci este gata de utilizare. Va puteti folosi logo-ul pe site-ul dvs. web, pe materialele tiparite si in alte locuri. Il puteti folosi pe retelele de socializare si pe alte platforme digitale, cum ar fi Facebook sau Twitter. De asemenea, puteti folosi designul in carti de vizita sau in orice materiale de marketing pentru afacerea dvs. Ultimul lucru pe care trebuie sa il faceti inainte de a incepe sa folositi designul este sa va asigurati ca nimeni altcineva nu a inregistrat acelasi nume ca al dumneavoastra in orice tara in care doriti sa incepeti sa faceti bani din el!

Acesta este modul in care puteti crea un logo pentru afacerea dumneavoastra

Conceptul ar trebui sa fie suficient de simplu si de clar pentru a putea fi inteles cu usurinta de oricine il vede. In mod ideal, atunci cand va creati logo-ul, veti avea deja o idee despre tipul de afacere sau de industrie in care activeaza compania dvs.; totusi, daca nu stiti inca (sau inca nu v-ati decis), incercati sa va uitati la alte companii de pe aceeasi piata ca si a dvs. Acestea va pot oferi inspiratie pentru modul in care se marcheaza si cum arata pictogramele lor – unele chiar folosesc fonturi similare! Este important sa va ganditi nu numai la modul in care oamenii va privesc brandul de la distanta, ci si de aproape, deoarece acest lucru va influenta daca clientii il vor recunoaste sau nu pe produse precum tricouri sau cani de cafea mai tarziu, atunci cand se vor promova prin intermediul articolelor respective – si daca nu stiu ce reprezinta aceste articole, atunci de ce le-ar dori cineva?

Concluzie

Sper ca acest articol v-a ajutat sa intelegeti cum sa va creati propriul logo. Daca aveti intrebari sau comentarii, nu ezitati sa le lasati mai jos, iar eu va voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.

1 thought on “Ghidul in 7 pasi pentru crearea unui logo”

  1. Pingback: Importanta unui logo de calitate pentru afacerea ta - Artemir 🔥

Comments are closed.