Ce este un Newsletter si ce inseamna

newslestter

Ai un e-commerce și nu ai trimis încă newslettere informative pentru a-ți promova afacerea? Atunci nu vei ști exact ce este un mesaj informativ și ce face acesta.

Ce este un Newsletter

Un newsletter este un instrument folosit pentru a comunica în mod regulat cu abonații tăi, livrând informațiile pe care le dorești în căsuțele tale de e-mail, aceste mesaje pot conține text simplu sau o structură compusă din imagini și text formatat.

În practică, cu toții primim zilnic mai multe mesaje informative și este, într-un fel, o modalitate de a menține un contact regulat cu mărcile pe care le urmărim.

Scopul unui Newsletter

Mesajele informative sunt adesea folosite de persoanele care au site-uri web, bloguri sau comerț electronic pentru a face publicitate unui produs, conținut, articol, pentru a comunica un eveniment sau pentru a se angaja în campanii de remarketing, cum ar fi coșul abandonat, fără a uita comunicarea tranzacțională tipică (confirmarea comenzii, trimitere etc.).

Vorbind mai global, mesajul informativ are următorul scop:

  • Mențineți un contact regulat
  • Că site-ul sau blogul tău să nu cadă în uitare
  • Creșteți vizitatorii, încurajați vizitatorii să viziteze
  • Trimiteți diferite tipuri de conținut către Relevant
  • Creați obiceiuri de vizitare
  • Atrage trafic.

Eficienta unui Newsletter

Marketingul prin e-mail, unde sunt incluse mesaje informative, continuă să fie un subiect de neocolit când vine vorba de marketingul digital, deoarece poate fi canalul în care ne putem personaliza în continuare comunicarea și, dacă este bine lucrat, nu masacram utilizatorul cu mesaje repetate sau inutile. .

Cu toate acestea, pe cât de necesar este și costul scăzut pe care îl are fiecare transport.

Dacă ai un e-commerce știi cu siguranță cât de mult îți poate afecta vânzările, marja de profit și de asemenea, potențialul care te aduce în relația cu clienții tăi.

Deci, merită să investești în marketing prin e-mail și în trimiterea de mesaje informative? Desigur ca da!

1 thought on “Ce este un Newsletter si ce inseamna”

  1. Pingback: Ce contine si cum realizezi un Site Profesional - Artemir 🔥

Comments are closed.